Véletlenek nincsenek!
2015. március 11. írta: Telehetsz

Véletlenek nincsenek!

Véletlenek nincsenek!

 

Hisszük, tapasztaljuk, hogy minden mindennel összefügg.

 

Az a baráti találkozás sem a véletlen műve volt, ami több mint 15 éve történt, és mára többek között közös blogírás lett belőle párkeresésről, reményvesztésről és újrakezdésről, megannyi tapasztalatról, könnyekről és boldog mosolyokról.

 

Belevágunk hát, hogy biztassunk, erőt adjunk, kikérjük véleményedet, meghallgassuk történetedet. Látjuk, tapasztaljuk, hogy milyen sokan keresik az Igazit, vagy legalább egy szerethető társat, csak hogy ne kelljen egyedül maradni. Elég volt már a szingli létből, de hogyan lehetne megoldani ezt a nagyon is nehéz helyzetet? Annyira nehéz, közben meg a fél világ egyedül van, és ugyanerre vágyik. Hol a hiba? Mi nem stimmel? Körbejárjuk a témát minden szögből, minden területről.

 

Lehet, hogy éppen az egyedüllét készít fel, hogy jól tudjunk választani. Az is előfordulhat, hogy valamit nem veszünk észre, amit már el kellene engedni ahhoz, hogy elérjünk a célunkat. Persze számos más ok is lehet... Kész megoldások nincsenek, és mindenkinek más az útja, de tapasztalatokon, élményeken át, mai, igazi helyzeteket elemezve előrébb juthatunk. Ráadásul sokkal, de sokkal könnyebb a veszteségeket és sérelmeket feldolgozni, ha tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül...

A bejegyzés trackback címe:

https://telehetsz.blog.hu/api/trackback/id/tr187259815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása