5 perc önmagamért - avagy hány órából áll egy nap...?
2015. április 03. írta: Telehetsz

5 perc önmagamért - avagy hány órából áll egy nap...?

5perconmagamert.jpgAmikor még sok időm volt magamra, akkor megtehettem azt, hogy naponta akár három különböző sporttevékenységet is végezhettem munka után. Egyedül voltam, úgy osztottam be az időmet, ahogy akartam. Senki nem szólt bele, és senkihez nem kellett alkalmazkodnom. Vannak előnyei az egyedüllétnek is. :) Arctorna, futás, jóga. Ez volt a triatlon számomra és remek formában voltam. Ajánlom mindenkinek, aki megteheti.

Megtörtént egyik alkalommal, hogy egy nagyon kedves sporttárs (szintén hölgy) odajött hozzám, és felajánlotta, hogy járjunk együtt délelőtt az adott sporttevékenységre. Mert együtt könnyebb, és nagyobb az ösztönzés. Én mondtam neki, hogy az ötlet nagyon jó, de akkor dolgozom. Ja, hogy dolgozol is?! - kérdezte. Hát igen. Sok mindent meg tudunk tenni, amíg egyedül vagyunk. És ezt ki kell használni!!!

Persze ilyenkor érezhetjük úgy is, hogy most nem vagyunk jó passzban, vagy a csillagok állása nem kedvez, vagy a kisugárzásunk nem tökéletes, vagy bármi... De igazából ez egy felkészülési lehetőség a Nagy Pillanatra! Tedd a szívedre a kezed! Adott pillanatban a legjobb formádban akarsz lenni! Használd hát ki a lehetőséget, és tégy meg önmagadért mindent, hogy remek formában legyél, kívül-belül!

És mik a prioritások? Hát, amit a lelked diktál. Nagyon nehéz eligazodni a világban. Annyi, de annyi reklám, ajánlat, lehetőség és felhívás jön naponta, hogy ember legyen a talpán, aki kiigazodik e szédületes kavalkádban. Csak öt perc a tökéletes lábakért, csak néhány perc a kockahas, csak ennyi meg annyi a tökéletes alak, a tökéletes arc satöbbi-satöbbi... A lényeg, hogy TE mit tartasz fontosnak! Neked mi a legfontosabb, mi számít fő szempontnak!!! A saját elvárásaidnak akarj megfelelni, mert akkor olyan társat tudsz bevonzani, aki hozzád hasonló, aki olyan nézeteket vall mit te, és olyannak akar téged amilyen vagy!

Napi 24 órába nem fér bele 20 óra edzés, olvasás, tanulás és egyéb, hogy tökéletesek legyünk. És nem is kell tökéletesnek lenni, de nem árt ha ellenállhatatlanok vagyunk. Ahogy a Jöttünk, láttunk, visszamennénk című nagyon szellemes filmben hallhattuk többször is: Harcra fel, győzni kell!!!! Hát legyen így! Harcoljunk és győzzünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://telehetsz.blog.hu/api/trackback/id/tr377336044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása